Τετάρτη 7 Μαΐου 2008

1. Βασικο μενου και πινακας περιεχομενων


1.1 ΕΠΙΣΚΟΠΙΣΗ

Η επισκοπιση ειναι το πιο σημαντικο μερος για ολους τους παικτες, ειτε ειναι νεος ειτε ειναι παλιος. Η επισκοπιση σου επιτρεπει να δεις το χαρακτηρα σου,το σακιδιο σου και τον οπλισμο που κουβαλας. Μπορεις επισης εδω να αλλαξεις τον οπλισμο σου. Αν αγορασες ενα νεο κομματι εξοπλισμου, μπορεις να συρεις αυτο το κομματι πανω σε ενα κενο σημειο πανω στο χαρακτηρα για να εξοπλιστει.
Ενα πολυ σημαντικο σημειο του παιχνιδιου μπορει να γινει εδω – να γιατρευεις το χαρακτηρα σου. Ο μονομαχος σου θα αναπληρωνει Χ ποντους ζωης ανα ωρα,το οποιο επηρεαζετε απο τη ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, εκτος απο αυτο μπορεις να αγοραζεις φαγητο στο μονομαχο σου για να αναπληρωνει ποντους ζωης Χ απο τη στιγμη που του το εδωσες. Για να το κανεις αυτο,συρε το φαγητο πανω στην εικονα του μονομαχου σου. Με το που το κανεις αυτο θα αναπληρωθουν οι αναλογοι ποντοι ζωης.
Η αναπληρωση ποντων ζωης μπορει να γινει μονο στην επισκοπιση.



1.2 ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Τα μηνυματα σου επιτρεπουν να συνομιλεις με αλλους μονομαχους στο σέρβερ που ανηκεις. Διπλα στα μηνυματα εμφανιζονται τα ΠΑΚΕΤΑ που ειναι πολυ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ.

Οταν πατησεις το κουμπι μηνυματα θα βρεθεις στην οθονη επισκοπιση μηνυματων. Απο εδω μπορεις να πλοηγηθεις στα εισερχομενα μηνυματα σου και στα πακετα σου, αν εισαι κατοχος Premium λογαριασμου, μπορεις να διαχειριστεις τους δικου σου φακελους.
Πηγαινοντας στα εισερχομενα μηνυματα θα δεις ολα τα μηνυματα σου που δεν εχεις διαγραψει. Διαβαζεις τα μηνυματα απλα πατωντας πανω τους.
Αν παρεις ενα αντικειμενο(π.χ. το αγορασες απο την αγορα η σαν ανταμοιβη απο αποστολη),αυτο θα ειναι στα ΠΑΚΕΤΑ. Μολις πας εκει,θα μπορεις να συρεις το αντικειμενο στο ΣΑΚΙΔΙΟ σου,εφοσων εχεις ελευθερο χωρο.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΣΥΡΕΙΣ ΣΤΟ ΣΑΚΙΔΙΟ ΣΟΥ!!!!!!!!

Σαν Premium χρηστης,μπορεις να διαχειριζεσαι τους φακελους σου εδω ,π.χ. μπορεις να συλλεξεις ολα τα μηνυματα δουλεια στο σταυλο σε ενα φακελο 'ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΑΥΛΟΥ'.



1.3 ΤΑΓΜΑ

Το ταγμα ειναι μια ομαδα παικτων που ενωνονται (για παραδειγμα για να μη πολεμανε μεταξυ τους η να δειξουν ποσο δυνατοι ειναι).
Πατωντας στο κουμπι ΤΑΓΜΑ μπορεις να ιδρυσεις ενα η να γινεις μελος σε ενα ηδη υπαρχον.

Για να ιδρυσεις το δικο σου πρεπει να φτασεις πρωτα στο ΕΠΙΠΕΔΟ 5.
Αν ιδρυσεις το δικο σου ταγμα θα πρεπει να του δωσεις ενα ονομα και ενα TAG.
ΤΑ ΚΕΝΑ ΣΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ.

Αν θες να γινεις μελος σε καποιο ταγμα πατα το κουμπι "αναζητηση ταγματος". Καλυτερα να δεις πρωτα τα HIGHSCORE ωστε να διαλεξεις ενα ταγμα που θα συμβαδιζει με τη δυναμη σου.

Μολις γινεις μελος σε καποιο ταγμα ο αρχηγος του ταγματος θα σου παραχωρησει καπια προνομια αναλογα με τους κανονες του ταγματος. Οι κανονες και η ιεραρχια καθε ταγματος προσαρμοζονται αναλογα απο τον αρχηγο και τους διαχειριστες.
Στο ταγμα θα δεις τα μηνυματα του ταγματος. Εκει θα μπορεις να δεις τα μηνυματα που εγραψαν τα μελη οπως και τα δικα σου. Τα μηνυματα αυτα μπορουν να σβηστουν μονο απο μελη που εχουν την αρμοδιοτητα αυτη.

Το ταγμα εχει επισης βιβλιοθηκη. Εκει μπαινουν οι συνταγες. Τις παίρνεις απο αποστολες ή τις αγοράζεις στην αγορά και ειναι αρκετα σπανιες. Τις συνταγες τις ενεργοποιει οποιο μελος μπορει και διαχειριζεται τα λεφτα του ταγματος. Μολις ενεργοποιηθει, ΟΛΑ τα μελη του ταγματος παιρνουν την ενισχυση και για το χρονο που γραφει η συνταγη.

Για να βαλεις εικονα στο ταγμα χρησιμοποιησε αυτο τον κωδικο:

code:

1:[fc]FFFFFF style="background-image:url(http:// ); background-position: center top; background-repeat: repeat-;x display: block; font-weight: normal; padding-top:0px; padding-left: 0%; padding-right: 0%; padding-bottom: 0px;"
2:
3:<ασε κενο εδω>
4:[/f]



1.4 HIGHSCORES

Το Highscores σου δειχνει την καταταξη των παικτων και των ταγματων. Μπορεις να τους ταξινομησεις ανα ΤΙΜΗ,ανα ΧΡΥΣΟ κ.τ.λ.π. Μπορεις επισης να αναζητησεις παικτες και ταγματα.
Στην αναζητηση ΠΡΕΠΕΙ το ονομα που ψαχνεις,να ξερεις αν γραφετε με ΚΕΦΑΛΑΙΑ η με ΜΙΚΡΑ γραμματα (case sensitive).


2. Ταβερνα-Αποστολες

2.1 Ταβερνα
Στην ταβερνα δεχεσαι αποστολες:
ευκολη 2 μερη
μετρια 4 μερη
δυσκολη 6μερη
Αναλογα με το επιπεδο δυσκολιας περνεις και τις αναλογες ανταμοιβες.


Τι ζηταει στις αποστολες:

Να πας καποιο αντικειμενο:υπαρχουν δυο τροποι να γινει αυτο. Ο ευκολος το αγοραζεις και ο δυσκολος να πας σε μια αποστολη και θα το παρεις απο κει. ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ ΣΑΚΙΔΙΟ ΣΟΥ. Αφου το παρεις το πας εκει που σου λεει.
(ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: ΟΤΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΓΡΑΦΕΙ ΨΑΞΕ ΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΣ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ)

- Να νικησεις εναν μονομαχο: ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΝΟΜΑΧΙΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΛΙΣΤΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ(δηλαδη την πενταδα που ανηκεις).

- Να εξερευνησεις καποιο μερος: Ευκολο κανε οτι λεει. Οταν πας στο μερος που θελει ειτε θα εξερευνησεις ειτε θα πολεμησεις με καπιον αντιπαλο.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: ΟΤΑΝ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ.

- Να πολεμησεις Χ ερημιτες,λυκους κ.λ.π: Να τους νικησεις ειναι ευκολο,το δυσκολο ειναι να τους βρεις. Παρακατω υπαρχει πινακας για να τους βρεις. Οταν τους νικησεις επιστρεφεις για να παρεις την ανταμοιβη σου.

- Να μιλησεις με καπoιον στην πολη: Ευκολο αν ξερεις που σε στελνει. Οπως και παραπανω δες τον αναλογο πινακα. Μπορεις να πας και σε καθε μια τοποθεσια της πολης για να τον βρεις.


ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ
Ολοι οι εχθροι εμφανιζονται σε ολες τις τοποθεσιες.Στον παρακατω πινακα γραφει τις τοποθεσιες που εμφανιζονται πιο συχνα.

Ερημιτης :--------- Δυστυχώς εμφανίζεται οπουδήποτε!!!
Λυκος :Λυκοφωλια
Βαρβαρος:Βαρβαρικο χωριο
Ληστης :Κρυψωνα ληστων
Πειρατης :Πειρατικο λιμανι
Φυλακας :Αρχαιος ναος
Αρπυια :Ομιχλωδη βουνα


ΕΧΘΡΟΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ 21

Προδοτης :----- Είναι ο αντικαταστάτης του ερημίτη κ μπορεί να εμφανιστεί οπουδήποτε!!!!
Μεδουσα :Ομιχλωδη βουνα
Λυκος :Λυκοφωλια
Σκλαβος :Κρυψωνα ληστων
Φρουρος :Αρχαιος ναος
Αρπυια : Ομιχλωδη βουνα πιο συχνά (υπάρχει ακόμα!)


ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ
Οταν σου λεει σε ποιον να μιλησεις η που τελιωνει η αποστολη.

Βοηθος σταυλου - Σταυλος
Φοροεισπρακτορας - Ταβερνα
Εκπαιδευτης - Εκπαιδευση
Αφεντικο της αρενας - Αρενα
Αγυρτης - Αγορα
Δημοπρατητης - Δημοπρατηριο


ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ
Για να παρεις το αντικειμενο που σου λεει η αποστολη πρεπει να κερδισεις τον αναλογο αντιπαλο.

Δαχτυλο ληστη :Ληστης
Κλεμμενη κασα :Ληστης
Δοντι λυκου :Λυκος
Κολιε απο κοκκαλα βαρβαρου:Βαρβαρος
Sugilith κρεμαστο :Φυλακας


ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ-ΠΟΝΤΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ-ΔΙΑΡΚΕΙΑ-ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Ευκολη:2 ποντοι-10 λεπτα-2 ωρες αφοτου ξεκινησες την αποστολη
Μετρια:4 ποντοι-20 λεπτα-4 ωρες αφοτου ξεκινησες την αποστολη
Δυσκολη:6 ποντοι-30 λεπτα-6 ωρες αφοτου ξεκινησες την αποστολη

ΓΙΑ ΧΡΗΣΤΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΡΧΟΥ

Ευκολη: 1 ποντο-5 λεπτα
Μετρια: 2 ποντοι-10 λεπτα
Δυσκολη: 3 ποντοι-15 λεπτα

Απο τις αποστολες κερδιζεις ΧΡΥΣΟ-ΤΙΜΗ-ΒΑΘΜΟΥΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΚΕΝΑ



3. ΑΡΕΝΑ

Η καταξη στην αρενα ξεκιναει με την εγγραφη που εκανες. Απο εκει και περα δεινεις τις μαχες σου για να ανεβεις. Μπορεις να προκαλεσεις οποιον θες ειτε απο την πενταδα καταξης σου ειτε μεσω της αναζητησης οπου πληρωνεις 10 χρυσα.
Για να ανεβεις στην καταξη πρεπει να κερδισεις καποιον απο τη ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΕΝΤΑΔΑ, αν τον κερδισεις παιρνεις την θεση του.

Μπορεις να επιτεθεις και σε καποιον απο την πρωτη πενταδα γιατι συνηθως κουβαλανε μαζι τους καποιο καλο χρηματικο ποσο.

Αν νικησεις στην αρενα παιρνεις ΧΡΥΣΟ (αν έχεις διαφορά μέχρι 10 επιπεδα ) και μερικες φορες και ΕΜΠΕΙΡΙΑ ανάλογα με το επιπεδο (+-3 επιπεδα διαφορά αν είσαι μέχρι 40 επιπεδα, +-4 αν είσαι 40-49, +-5 αν είσαι 50-59 κοκ.).

Οταν νικας παιρνεις περιπου το 10-15% απο το χρυσο του αντιπαλου.
Μην ανησυχεις ποτε δεν προκειται να πεθανεις ειτε στην αρενα ειτε σε καποια αποστολη. Οταν εχεις λιγους ποντους ζωης δεν μπορεις να επιτεθεις, ομοίωςι δεν μπορεις να επιτεθεις σε καποιον με λιγους ποντους ζωης.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΙΣ (4) ΦΟΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΚΟΣΙΤΕΤΡΑΩΡΟ. Αν σου επιτεθούν πάνω από το επιτρεπτό όριο, μπορείς και πρέπει να το αναφέρεις στους ΧΕΙριστές με e-mail, ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ τις επιθέσεις για απόδειξη.


quote:
Originally posted by kalmisurf

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΑΡΕΝΑΣ

ΑΜΟΙΒΗ: Ο πρώτος στην Αρένα παίρνει κάθε ώρα τη μισή αξία αν δούλευε στο στάβλο. (1/2 ώρας στάβλου) και λαμβάνει μήνυμα για αυτό το ποσό κάθε ώρα.

ΕΠΑΘΛΟ: Το ίδιο ποσό ανανεώνεται κάθε λεπτό σαν έπαθλο (το ποσό που γράφει δίπλα του) το οποίο το παίρνει μόνο όποιος κερδίσει τον πρωταθλητή. Κάθε ώρα 1/2 ώρας στάβλου.
Και σας το λέω γιατί είμαι πρωταθλητής στην αρένα 10-19 4 φορές μέχρι τώρα από 20/4/2008

Τώρα όσο πιό μικρό επίπεδο είσαι σαν πρωταθλητής τόσο μένεις στην αρένα αυτή μέχρι να αλλάξεις, μέχρι να συμπληρώσεις το επίπεδο της αρένας.


4. ΣΤΑΥΛΟΣ-ΕΜΠΟΡΟΙ-ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΡΙΟ

Ο σταυλος ειναι πολυ σημαντικος για χρυσο και βαθμους εμπειριας. Αλλα πιο πολυ για το χρυσο. ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΤΑΥΛΟ.

Καθως ανεβαινεις επιπεδα ανεβαινει και ο μισθος σου στο σταυλο:

1. Επιπεδο 1: – 40 Χρυσο/ Ωρα
2. Επιπεδο 3: Σταυλιτης– 80 Χρυσο / Ωρα
3. Επιπεδο 7: Υπηρετης – 160 Χρυσο / Ωρα
4. Επιπεδο 15: Βοηθος σε σταυλο – 320 Χρυσο / Ωρα
5. Επιπεδο 31: Εκπαιδευτης αλογων – 640 Χρυσο / Ωρα
6. Επίπεδο 63: Σταυλάρχης - 1280 Χρυσο / Ωρα


Στους εμπορους μπορεις να αγορασεις και να πουλησεις εξοπλισμο.
Στην πωληση το δινεις περιπου στο 1/3 με 1/4 της αξιας που εχει για να το αγορασεις. ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΡΟΥ.
Υπαρχουν δυο κατηγοριες εξοπλισμου:
Αυτος με τα ρουμπινια ο οποιος ειναι ο πολυ καλος ειδικα για νεους παικτες, και αυτος που ειναι κοντα στο επιπεδο σου αλλα οικονομικος. Οταν ανεβεις επιπεδα(περιπου στο 15) θα μπορεις να εχεις πολυ δυνατα οπλα χωρις να χρειαζεσαι ρουμπινια.

Ενα καλο μερος για να αγορασεις εξοπλισμο ειναι το δημοπρατήριο. Μπορεις να βρεις καποιες παρα πολυ καλες προσφορες. ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΧΑΝΕΙΣ ΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΣΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ. Μπορεις παντως να το εξαγορασεις δινοντας το αντιστιχο αντιτιμο σε χρυσο και ρουμπινια και τοτε ειναι δικο σου.
Για τους νεους παικτες ειδικά, ειναι πολυ καλη και η αγορα οπου οι παικτες πουλανε τα αντικειμενα που δεν χρειαζονται πια. Επισης μπορεις να πουλησεις εδω οτι αντικειμενο θες σε τιμη που θα καθορισεις εσυ (για να παρεις περισσοτερο χρυσο απο οτι θα σου εδεινε ο εμπορος).

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ, ΨΑΞΕ ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: